Om

Jeg hedder Cammilla Rysgaard. Jeg er business mentor og hjælper soloselvstændige med at komme i mål med deres online business.

Min rejse som soloselvstændig

Jeg har mere eller mindre altid arbejdet med marketing. Jeg startede med et studiejob i 1996 som webmaster. Dernæst læste jeg merkonom i markedsføring, blev marketingkoordinator hos FLSmidth, Project Manager på et reklamebureau, Marketing Manager i et e-learning firma og de seneste 5 år inden jeg blev selvstændig, var jeg marketingchef i et teleselskab.

Jeg har deltaget på et hav af kurser indenfor både marketing og personlig udvikling og i 2007 blev jeg uddannet life- og business coach hos Manning Inspire. Det var startskuddet til, at jeg valgte at blive selvstændig.

Jeg fandt dog hurtigt ud af, at livet som soloselvstændig var noget andet end livet som ansat. Der var ingen andre end mig selv til at sørge for det hele (udvikling, regnskab, kundeservice, markedsføring, salg osv.). Der var heller ikke et stort marketingbudget, jeg bare kunne bruge af. Så det var et langt sejt træk op ad bakke at komme godt i gang.

Jeg erkendte hurtigt, at jeg måtte lære noget mere om det at få en succesfuld business som soloselvstændig og brugte de første par år til at suge viden til mig. Jeg var især inspireret af de internationale marketeers og tog på kurser, konferencer og netværkede i bl.a. New York, San Francisco og London.

Jeg blev især interesseret i det med digitale produkter og online medlemsklubber. Jeg startede min første podcast i 2011 om de emner og i 2012 skrev jeg bogen ”Medlemsside Manualen – Kom med bag scenen og opdag mulighederne for at gøre din viden, hobby eller interesse til en profitabel forretning online!”.

Jeg elsker at arbejde med soloselvstændige og har hjulpet hundredvis gennem årene med deres online medlemsklub, digitale produkter og/eller flere kunder.

Jeg er glad for at byde dig velkommen her!

Cammilla Rysgaard