Business Mentorforløb

3 måneders forløb inkl. 4 personlige mentorsessioner

Her finder vi sammen frem til dit specifikke mål for f.eks. flere kunder, workshop, digitalt produkt, online medlemsklub eller andet og løbende sparrer på din proces, så du når sikkert i mål.

Det er et forløb for dig, der

  • Til tider føler dig overvældet over hele processen med at skaffe kunder
  • Drømmer om at nå nye højder med din forretning og opnå større økonomisk frihed
  • Synes du har travlt men alligevel ikke rykker dig til næste niveau af kunder og indtjening

Sådan foregår det

Vi starter med en afklarende session (ca. 1 time) på Skype/tlf., hvor vi sammen finder frem til, hvilke områder i din business, der kan optimeres og laver en klar plan for, hvilke delmål du skal handle på.

Så taler vi sammen i det interval, der passer bedst (ca. 1 time) på Skype/tlf. for at drøfte dine fremskridt og eventuelle udfordringer samt klart fokus på de næste delmål.

Fordelene ved at være i personligt forløb med mig er bl.a. at:

Du bliver udfordret til at sætte mål, der rykker.
Du bliver holdt til ilden og holder fokus på det, der er vigtigt for at nå dine mål.
Du får adgang til ressourcer du måske ikke havde haft på egen hånd.

Lyder det som noget for dig?

Din investering for 1:1 mentorforløb er 4998 kr. + moms (kan betales i rater)

Andre siger

“Jeg bookede mentorforløbet, fordi jeg havde brug for én, der så min business udefra og kunne hjælpe mig med at tage den til det næste niveau – og det kunne jeg mærke, at Cammilla kunne.

Jeg har lært utrolig meget, både om kampagner, sælge forløb, komme ud med mit budskab og nå de mål jeg havde sat. En plan for det sammen med Cammilla har gjort, at disse er lykkedes og mere til!

Cammilla er en fantastisk mentor og jeg er så glad for, at jeg valgte hende. Og samtidig fantastisk at kunne mærke, at hun f.eks. var ligeså begejstret som jeg, når jeg solgte en plads på mit gruppeforløb for folk med hjernerystelse.Jeg kan på det varmeste anbefale Cammilla som mentor og det har været så fedt at have hende ved min side.

Ida Hjort, Brain blend

“Jeg bookede et mentorforløb hos Cammilla, da jeg havde brug for en der “holdt mig i hånden”. Cammilla er super dygtig og har i den grad formået at sætte sig ind i min situation, og der hvor jeg er i min forretning.

Hun har med sin rolige facon og store ekspertise hjulpet mig videre på en overskuelig måde, samtidig med, at jeg selv har følt at processen var min.

Det er absolut det bedste jeg har gjort for mig og min forretning. Forretningen kører og jeg har nu overblik og en ide om hvad næste trin er.

Jeg kan varmt anbefale Cammilla som mentor – det er helt sikkert ikke sidste gang jeg vil investere i Cammillas hjælp og dermed også min forretning.”

Anne Dorthe Veise, Simple-art.dk

“Jeg havde i en længere periode opsøgt al den viden jeg overhovedet kunne omkring markedsføring. Jeg kunne mærke, at jeg blev lidt overvældet af alle mulighederne. Jeg havde brug for en, der havde overblik over mine ideer og kunne fortælle “What to do” og “What not to do”.

Jeg var nået til et punkt, hvor jeg ikke helt vidste, hvordan jeg skulle få søsat alle mine ideer – og i hvilken ramme. Jeg havde også læst hendes bog og fulgt hende i hendes nyhedsbrev. Her igennem kunne jeg fornemme, at hun havde en god, positiv og empatisk energi.

Mine ideer har fået meget mere energi og kraft, efter at jeg har vendt dem med Cammilla. Jeg har fået meget mere systematik i min markedsføring og lært at dele en proces op i mindre overskuelige bidder.

Cammilla er en meget nærværende, energisk og iderig inspirator. Under hele forløbet har hun altid lige kunne tviste mine ideer. Cammilla har en helt unik og intuitiv fornemmelse for, hvornår hun skal læne sig lidt tilbage og hvornår hun skal guide en mere aktivt.

Mine forventninger til forløbet var meget høje. Allerede under vores første session vidste jeg, at Cammilla var den helt rigtige mentor for mig. Hun fangede så fint, hvor min energi var og hvor den ikke var. Hun har en fantastisk evne til at gøre tingene enkle og overskuelige.

Cammilla er i en klasse for sig både som menneske og mentor – og så har hun hjertet med i det, hun gør. Hvis ikke du bliver inspireret af Cammilla, er du svær at inspirere.”

Michael Pedersen, Roskilde Dybdemassage